Länkar

Nedan hittar du ett antal kategorier med länkar som rör Huay Yang eller Thailand. Saknar du en länk som du tycker skall vara med, hör av dig till oss så lägger vi in den!

Huay Yang och dess närhet

Visa #
Rubrik Träffar
Länk Huayyang.net

På denna sida presenterar vi lite information till er som valt att köpa hus, eller enbart hyr ett hus i "pardiset" Huay Yang. Med lite hjälp och tips av er, hoppas vi att denna sida kommer att vara till hjälp vid ert besök i byn och dess områden.

851
Länk Wiphanai Fastigheter AB

Företaget vi köpte huset av.

Våra kunder prioriterar olika.
En del vill leva sitt goda liv i en gemytlig miljö ovanför strandlinjen, andra vill bo med havet som närmaste granne.

717
Länk Huay Yang Travel & Event

Vi hoppas att du här kan hitta de utflykter du vill ha från Huay Yang. Resebyrån Huay Yang Travel & Event fokuserar på att erbjuda dig högkvalitativ service och säkerhet. Vi kommer att göra allt vi kan för att motsvara dina förväntningar. Hittar du inte någon utflykt som passar dig så kan vi skräddarsy en helt egen tur.

679
Länk Huay Yang Property

Om du letar efter ett boende i Thailand och Huay Yang med omgivning så kan vi erbjuda dig fantastiska fastigheter som vi förmedlar och säljer för kunds räkning.

709
Länk Annikathailand (Blogg)

Jag heter Annika och är 60 år och är gift sedan dryga 33 år med Rodolfo (Rulle) och vi har två vackra döttrar som heter Maria och Linda som är 33 respektive 31 år. Vi bodde tidigare i Stockholm och flyttade till Thailand den 25 september 2011. Jag slutade att jobba i september 2011 och har istället blivit livsnjutare.

700
Länk Örjas liv i Thailand (Blogg)

Jag och min man flyttade till Thailand permanent den 20 januari 2012. Här kommer jag att skriva om vår tillvaro här för den som är intresserad.

903
Länk Jasmin S22

Mycket bra sida, ett annat hus i ett bostadsområde i byn med mycket info och bilder.

732
Länk Chang Corner

Gymet ligger på Kobsgatan på vägen mot Jacks Resort och är öppet året runt.
Chang Corner är en mötesplats för alla i byn. Det finns löpband, motionscyklar samt diverse andra träningsredskap.
Massagerum, manikyr- och pedikyrrum, boulebana, dart mm.

652
Länk Svenska Skolan i Thailand (Huay Yang)

Vår skola i det tropiska och lugna Huay Yang etablerades i januari 2011 och ligger i det prisbelönta resortområdet NishaVille som gränsar till en nationalpark. Skolan ligger precis vid havet och har den milslånga kritvita stranden som “skolgård”.  Skolan har med största sannolikhet världens absolut vackraste läge!

648