Ao Manao & Prachuap Khiri Khan

skapad lördag, 17 november 2012. Postad i Resor

Ao Manao & Prachuap Khiri Khan

Då det var mulet även idag så bestämde vi oss för att åka till Prachuap Khiri Khan på vesporna och se oss omkring. På vägen dit blir det ett kaffestopp på Thailändarnas helgparadis Ao Manao.

Pooldag

skapad fredag, 16 november 2012. Postad i Resor

Pooldag

Blev mest att ta det lungt vid poolen idag, lite halvmolnig dag trotts det kom temperaturen upp till +33 och luftfuktigheten är hög fortfarande. Gjorde några ärenden i byn och arbetet med "Popsgatan" fortgår dock långsamt.

Lugn dag

skapad torsdag, 15 november 2012. Postad i Resor

Lugn dag

Hade inget planerat idag men följde med min farbror upp till motorvägen på förmiddagen då han skulle lämna in sin vespa med sidovagn för tvätt, vaxning och polering som skulle ta en timma att utföra enligt den gamle mannen som tog emot.

 

Strand & onsdags marknaden

skapad onsdag, 14 november 2012. Postad i Resor

Strand & onsdags marknaden

Idag strålade solen igen så efter frukost bar det iväg till Umphorn stranden här i Huay Yang. Där blev det också lunch, kyckling med ostronsås och blandade grönsaker och en iskall Chang förståss till priset av 26 kr.

Hua Hin

skapad tisdag, 13 november 2012. Postad i Resor

Hua Hin

Kl 08:30 dök vår taxichauför Huan up, lite tidigare än väntat men vi bjöd honom på en kopp kaffe vilket han gillar då det är svenskt kaffe. Sedan bar det iväg till Hua Hin och första stoppet vid "Yellow Store" som han kallar den då det är en av många möbelaffärer och han och många använder färgkoder för möbelaffärerna.