ATM vid Si Shop

skapad söndag, 17 februari 2013. Postad i Nyheter

ATM vid Si Shop

Jag har skrivit om det tidigare att det skulle bli en bankomat/atm vid Si Shop på huvudgatan i Huay Yang och nu har den kommit i drift.

Sista hela dagen

skapad onsdag, 21 november 2012. Postad i Resor

Sista hela dagen

Idag har det inte blivit så mycket gjort, fick massage kl 10 och jag fick åka dit i spöregn men med en enkel regnkappa så kommer man fram torr, regnet upphörde strax efter lunch.

Solen kom åter

skapad tisdag, 20 november 2012. Postad i Resor

Solen kom åter

Vaknade även idag till åskknallar och regn men framåt 10 tiden klarnade det upp och solen sken från en nästan klarblå himmel. Tog ett par ärenden på byn samt beställde tid för massage till onsdagsmorgonen.

Slappardag vid poolen

skapad måndag, 19 november 2012. Postad i Resor

Slappardag vid poolen

Vaknade även idag upp till åskans dunder och brak men fram på förmiddagen började det spricka upp i molntäcket och just nu 17:00 thai tid skiner solen från en nästan klarblå himmel. Nu hoppas vi på fint väder de sista dagarna innan vi åker hem.

Åska & sol

skapad söndag, 18 november 2012. Postad i Resor

Åska & sol

Vaknade idag av ett åskväder, denna gång lite senare runt kl 7. Under dagen varierade det mellan sol och åskskurar och då blir luftfuktigheten 92%. Drog iväg på ett litet "job" nere vid Villa Waree för att filma och fota lite för ett projekt som jag är involverad i.